PÉNZ KIVÉTELE A CÉGÉBŐL

PÉNZ KIVÉTELE - cegvezetoknek.hu

CAFETERIA - GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZ VÁSÁRLÁSA

A gyógyászati segédeszközök - például fogszabályozó, lúdtalpbetét, vérnyomásmérő - valamint az orvostechnikai eszközök - például Scholl lábbelik, Bioptron lámpa – mindegyikének vásárlására, bérlésére adható cafeteria juttatás.

Gyógyászati segédeszköznek minősülnek:

Bővebben a cafeteria klubban: www.cafeteriaklub.hu

Közvetlen lakossági felhasználásra alkalmas minőségi tanúsítványok kiadására jogosult intézmény által tanúsított, illetve CE jelöléssel ellátott, az orvostechnikai eszközökről szóló jogszabályban meghatározottak szerinti orvostechnikai eszközök vásárolhatók meg.

Orvostechnikai eszköznek minősül, ha a terméken, gyűjtőcsomagolásán vagy a használati, kezelési utasításában CE1011, vagy HEü01 kód jelölése szerepel, akkor a termék biztosan orvostechnikai eszköz, illetve az Egészségügyi Minőségfejlesztési és Kórháztechnikai Intézet (EMKI, korábban: ORKI) által kibocsátott megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. A CE jelölés egy terméken még nem jelenti azt, hogy az orvostechnikai eszköz. Ha olyan terméket vásárol, amelyen csak CE jelzés szerepel az EMKI kód nélkül, akkor a a kereskedőnek a számlában fel kell tüntetnie, vagy a mellé csatolt használati utasításból ki kell derülnie, hogy “orvostechnikai termék”.

Az alábbi termékek ha rendelkeznek minősítéssel, akkor biztosan elszámolhatók:

Felsorolva a cafeteria klubban: www.cafeteriaklub.hu 

OSZTALÉKFIZETÉS OLCSÓBBAN - ITT KISZÁMOLHATJA

CAFETERIA ANYAG LETÖLTÉSE